新视野大学英语四Listening Quiz4--Book4题目及答案

          Part 1 Understanding Short Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear some short conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 1 are based on the following passage. 1. A. Everyone has a better mobile nowadays. B. He is too proud of his mobile phone. C. He is slow in getting a mobile phone. D. His mobile phone is not real. Questions 2 to 2 are based on the following passage. 2. A. To gain access to the person's money. B. To make up fake IDs. C. To use another person's identity. D. To get a social security number. Questions 3 to 3 are based on the following passage. 3. A. Dealing with real people at the bank. B. Using banking machines. C. Handling bank transactions. D. Taking care of other people. Questions 4 to 4 are based on the following passage. 4.

          A. $1700. B. $1200. C. $300. D. $200. Questions 5 to 5 are based on the following passage. 5. A. Employer and employee. B. Husband and wife. C. Father and daughter. D. Mother and son. Part 1 Understanding Short Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 1 1 C A A D B 我的答案 C A A D B Subtotal: 5 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:5 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

          否则就听不成啦! Part 2 Understanding Long Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

          1. A. The advantages of the letter. B. The advantages of the phone. C. The process of writing a letter. D. The relative ease of phoning someone. 2. A. His teacher has spoken about his subject. B. His teacher will give the man a good grade. C. The man has responded to his teacher's comments. D. The man has shown interest in his subject. 3. A. Give him a good grade. B. Respond to his questions. C. Comment upon what he says. D. Show interest in his topic. 4. A. Friendly. B. Easy. C. Personal. D. Quick. 5. A. A classroom.

          B. A post office. C. A phone company. D. A friend's home. Questions 6 to 10 are based on the following passage. 6. A. The woman's car. B. The woman's kids. C. The woman's sweetheart. D. The woman's hurtful jokes. 7. A. To make jokes. B. To see the woman again. C. To be free of the woman. D. To get out of the car. 8. A. 5 years. B. 3 years. C. 10 years. D. 6 years. 9. A. Mother and son. B. Father and daughter.

          C. Wife and husband. D. Boyfriend and girlfriend. 10. A. The woman is starting her life with the man. B. The woman is planning on getting marr soon. C. The woman is going to have some kids. D. The woman is suddenly unsure about the future. Part 2 Understanding Long Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 B A C C A D C B D D 我的答案 B A C C A D C B D D Subtotal: 10 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:10 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

          否则就听不成啦! Part 3 Understanding Passages (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

          1. A. Communications technology. B. The galaxy. C. Problems for companies. D. A satellite failure. 2. A. Technology for communications. B. Telecommunications satellites. C. American technology. D. Radio broadcasts. 3. A. Galaxy Four is working poor. B. Galaxy Four needs a working computer to operate. C. Americans live without technology every day. D. Companies failed because of Galaxy Four. 4. A. A satellite. B. A home satellite system. C. A telephone message system. D. A pager that makes beeping sounds. 5. A. 10.

        1. 新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

          新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

          新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案...

          贡献者:网络收集
          95860
        2. 新视野大学英语4视听?#21040;?#31243;further listening答案

          新视野大学英语4视听?#21040;?#31243;further listening答案

          新视野大学英语4视听?#21040;?#31243;further listening答案...

          贡献者:网络收集
          553700
        3. 大学英语新视野BOOK4课后答案

          大学英语新视野BOOK4课后答案

          大学英语新视野BOOK4课后答案...

          贡献者:网络收集
          249029
        4. 新视野大学英语book4 unit2阅读答案

          新视野大学英语book4 unit2阅读答案

          新视野大学英语book4 unit2阅读答案...

          贡献者:网络收集
          206180
        5. 大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

          大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

          大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文...

          贡献者:网络收集
          515886
        6. 新视野大学英语视听?#21040;?#31243;第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

          新视野大学英语视听?#21040;?#31243;第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

          新视野大学英语视听?#21040;?#31243;第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)...

          贡献者:网络收集
          937410
        7. 大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

          大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

          大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文...

          贡献者:网络收集
          137525
        8. 新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

          新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

          新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案...

          贡献者:网络收集
          776170
        9. 新视野大学英语视听?#21040;?#31243;第四册quiz4答案

          新视野大学英语视听?#21040;?#31243;第四册quiz4答案

          新视野大学英语视听?#21040;?#31243;第四册quiz4答案...

          贡献者:网络收集
          146921
        10. 新视野第一册Unit3&4----Listening

          新视野第一册Unit3&4----Listening

          新视野第一册Unit3&4----Listening...

          贡献者:网络收集
          512720
        11. 网友在搜
          mysqld.exe 停止工作 京剧猫西门配音 泰星put puttichai that s fine let s go 厂房设计规范 java mouseclick ?#31456;?#26159;什?#35789;?#36784; golf是什么意?#21450;?/a> 从零学mysql 小王子epub下载 无线错误193 北方的天空无删节 kibana nginx 认证 牛筋 英语 g2手机报价 vicente vidal 480 6pin ms标准怎么查 中国贸易条件分析 weblogic10 mysql daolang 销售额的英文qq字母 金牌助理系统2ks 苏州明度画室校长 西游从黄巾开始 琵琶语伴奏 log4j 记录日志 mac driver for xp 有声小说收听软件 黑手qq3 amd955 adidas42码 42.5 华为手机点解升级不了 angularjs form 验证 总裁禁恋霸上小后妈 珠海拱北莲花路漫画 太原学美甲去哪学 巧克力的意义 按部首查字典 appstore申诉 皮肤衰老怎么保养回来 logcat 大小 can t call something 本田岬jux634下载 oppo分享wifi密码 centos 命令行界面 abloomy使用指南 swift data length mudanchazuo 十二经脉高清图彩图 iphone x 前摄像头 qiplus4.api 米粒运动耳机s3 厦门大学人才房纠纷 高层地下室?#27597;?#20301;置好 襄阳君临山业主论坛 fingertips碧昂丝 西安有没有charles 彩票快3宣传图片

          声明:本站内容部分?#20174;?#32593;络转载,出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其描述。文章内容仅供参考,请咨询相关专业人士。

          如果无意之中侵犯?#22235;?#30340;版权,或有意见、反馈或?#31471;?#31561;情况, 联系我们:点击这里给我发消息

          Copyright ? 2016 All Rights Reserved 高端网 手机站

          青海快三今天的走势图

                          7星彩2元杀号 2019送彩金娱乐场 排球比赛规则ppt 吉林时时彩技巧 2019年买马生肖数字表 单双公式规律精选 北京pk10和值应该咋买 青海快3第26期开奖结果查询 广东11选5爱 湖北快3查询结果 棋牌开发什么赚钱 下载四川金7乐 鑫鼎国际娱乐开户送18 湖北快3中奖规则 广东时时彩怎么赚钱吗